Τί λένε οι Ασθενείς για εμάς

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

5
Οι Αξιολογήσεις μας

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω σε μερικές από τις πρόσφατες μαρτυρίες που έχουμε λάβει από τους ασθενείς μας. Χαιρετίζουμε τα σχόλια των ασθενών για να μας ενημερώσετε για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε – παρακαλούμε στείλτε μας λεπτομέρειες για την εμπειρία σας.

Image title

Εξαιρετική και ως άνθρωπος και ως γιατρός!!! Πολύ ευχάριστος χώρος!!!

– Κ. Α.
Image title

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!
Πραγματικά καταπληκτική. Και από γνώσεις και το πώς στα εξηγεί! Μπράβο!!

– E. N.
Image title

Καταπληκτική γιατρός!Με βοήθησε και βρήκε αμέσως λύση στο πρόβλημα μου..Πολύ εξυπηρετικη!Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

– Κ. Κ.
Image title

Λόγω μετακόμισης στην πόλη των Τρικάλων, αναζήτησα νέο γιατρό για τον τακτικό έλεγχο του θυρεοειδή μου. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες. Κατα την διάρκεια της επίσκεψης μου ζήτησε πλήρες ιστορικό του προβλήματος μου, έλεγξε τις εξετάσεις μου και μου πρότεινε νέα μεθοδολογία. Ενημερωμένη σχετικά με το πρόβλημα μου και μου εξήγησε αναλυτικά το νέο τροπο αντιμετώπισης ζητημάτων του θυρεοειδή.

– S. D.
Image title

Φοβερή επιστήμονας με πολύ καλή συμπεριφορά, αντιμετώπισε το πρόβλημα μου ,με φοβερό επαγγελματισμό και ανθρωπιά!

– A. P.
Image title

Άψογη ιατρός και επιστήμονας! Εκπέμπει σιγουριά και ακούει με προσοχή τον ασθενή! Όσον αφορά την αντιμετώπιση προσπαθεί να προτείνει θεραπείες προσαρμοσμένες στον κάθε ασθενή!

– Β. Κ.
Image title

Εξαιρετική σαν γιατρός και άνθρωπος! πολύ επεξηγηματική στην ανάλυσή της και ταυτόχρονα προσιτή και κατανοητή! Πολλά συγχαρητήρια!

– V. P.
Image title

Εξαιρετική γιατρος, καταπληκτικός άνθρωπος, ευγενική και πάντα κοντά στον ασθενή. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή με τις γνώσεις της και μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

– T. M.